Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Informatie
Hoeveel korting krijg ik op mijn studieboeken als ik lid ben van KALLIOPPE?
Als je lid bent van KALLIOPPE, krijg je zeer hoge korting op je studieboeken.

Korting op Nederlandstalige studieboeken
Voordat een periode begint ontvang je bij een online bestelling 10 procent korting op Nederlandstalige titels bij bestelling via KALLIOPPE. Dat heeft te maken met Nederlandse wetgeving. Je ontvangt deze korting alleen in de periode die online bij de titels staat vermeld. Als de periode is begonnen ontvang je online 5 procent korting bij aankoop van 2 verschillende Nederlandstalige boeken bij een studievereniging. Dat laatste geldt ook bij aankoop in de VU Boekhandel als KALLIOPPE-lid.

Korting op Engelstalige boeken
Engelstalige (studie)boeken zijn altijd supervoordelig als je lid bent van KALLIOPPE. Let ook op de laagste-prijs-garantie die geldt voor jou als lid van KALLIOPPE. Zo betaal je altijd de laagste prijs voor buitenlandse boeken.

Laagste-prijs-garantie
Je kunt je boeken nergens in Nederland goedkoper vinden dan bij de KALLIOPPE. Je krijgt als lid van KALLIOPPE een laagste-prijs-garantie! Kun je het studieboek bij een reguliere Nederlandse webwinkel (ook Bol.com!) goedkoper kopen dan krijg je het verschil retour. Bewaar je factuur van KALLIOPPE goed. Let op: deze garantie geldt alleen in de aanloop en tijdens de periode dat je het studieboek nodig hebt.

Ik heb mijn boeken al gekocht bij de VU Boekhandel en ben toen lid geworden van KALLIOPPE?
Als lid van KALLIOPPE krijg je extra korting. Als je in de introductieweek besloten hebt lid te worden van KALLIOPPE maar je boeken al bij de VU Boekhandel hebt gekocht dan krijg je de extra korting uitbetaald. Ga daarvoor met je factuur van de VU Boekhandel naar de boekwinkel. Let op: deze actie loopt van 1 augustus tot 15 september van elk collegejaar. De extra korting geldt alleen voor Engelstalige studieboeken.

Waar kan ik lid worden van KALLIOPPE?
Word lid van KALLIOPPE tijdens het bestellen! Dat is eenvoudig aan te klikken. Met je eerste bestelling heb je het lidmaatschapsgeld er meestal al uit!. Ook in de VU Boekhandel kun je direct lid worden. Vul het formulier in dat bij de kassa ligt. Natuurlijk kun je ook even langskomen bij KALLIOPPE.

Let op: in verband met de lockdown gelden er speciale regels. Je kunt alleen naar de VU Boekhandel komen om je een bestelling op te halen of om tweedehands boeken te brengen. Je kunt de VU Boekhandel niet meer bezoeken om andere dingen te kopen.Krijg ik ook korting op studieboeken die ik in de VU Boekhandel koop als ik lid ben van een studievereniging?
Als je lid bent van een studievereniging, krijg je een sticker op je collegekaart. Daardoor mag je van alle studieverenigingen je studieboeken ook in de VU Boekhandel kopen, met korting. Je moet dan wel je sticker laten zien bij de kassa.

Let op: in verband met de lockdown gelden er speciale regels. Je kunt alleen naar de VU Boekhandel komen om je een bestelling op te halen of om tweedehands boeken te brengen. Je kunt de VU Boekhandel niet meer bezoeken om andere dingen te kopen.

Verkoopt KALLIOPPE tweedehands studieboeken?
Tweedehands boeken worden via deze website verkocht aan leden van KALLIOPPE.

Kan ik mijn studieboeken verkopen via KALLIOPPE?
Je kunt je studieboeken die je niet meer nodig hebt aanbieden ter verkoop. Kijk hiervoor op deze site onder 'Tweedehands'. Het is eenvoudig en je ontvangt direct geld als je boek is verkocht.

Welke prijs betaal ik voor een tweedehands boek?
Dat verschilt per boek. Bij het bestellen kun je kiezen uit 'gebruikt' en ‘intensief gebruikt'. In het laatste geval betaal je nog minder, maar dan zijn er wel meer markeringen aanwezig in het boek.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij KALLIOPPE